AUKIOLOAJAT

Rion kammari avataan esityspäivinä klo 16. 40-paikkainen Kammari on avoinna ennen esitystä, väliajalla ja esityksen jälkeen. Kammarilla on oma ulkosisäänkäynti teatterin pääoven vieressä Hallituspuiston puolella. Myös Riosta on kulkuyhteys Kammariin teatterisalin baarin vierestä sekä pääoven portaikon yläpäästä.

Teatterisali ravintoloineen avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua ellei Ohjelmistokalenterissa ole toisin mainittu.

Valkealinnan Lippukauppa on avoinna ma-pe klo 11-17, la klo 11-15 osoitteessa Isokatu 19, 90100 Oulu. Lippukauppa sijaitsee aivan Teatteri Rion vieressä 50 metrin päässä Rion pääovelta.

Netissä lippuja esityksiin myy Ticketmaster.
www.ticketmaster.fi

IKÄRAJAT

Ikärajamme on 18 vuotta.

SAAPUMINEN TEATTERIIN

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä, joten omalla autolla saapuvien kannattaa varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan. Esityksen alkaessa suljemme ovet, eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Asiakkaiden sisäänkäynti teatteriin on Hallituspuiston puolelta.

ETEISPALVELU

Eteispalvelumaksumme on 3,00 €.

ISTUMAPAIKAT

Teatteriravintolassamme on nouseva numeroimaton katsomo. Voitte siis valita mieleisenne paikan vapaasti saapumisjärjestyksessä. Riossa on n. 250 asiakaspaikkaa. Kaikista paikoista on hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Suosittelemme teitä saapumaan paikalle ajoissa saadaksenne mieleisen paikan.

BAARI

Ravintolan baaritiski sijaitsee teatterisalin perällä. Halutessanne voitte seurata esitystä myös baarin puolelta. Ravintolamyynti päättyy 3 minuuttia ennen esityksen alkua ja avautuu heti väliajan alkaessa tai esityksen päätyttyä. Näytelmien ja stand up -esitysten aikana baari on kiinni. Voitte toki nauttia ostamianne juomia esitysten aikana.

RUOKAA ILMAN ENNAKKOTILAUSTA

Nämä annokset ovat tilattavissa Rion baaritiskiltä ja Kammarista ilman ennakkotilausta.

TAPASLAUTANEN
Kylmä Tapas-annos esim. viinilasin kanssa nautittavaksi
8,50€

BATAATTIKANAKORI (L, G)
Kotimaisia kanafileitä ja rapeita bataattiranskalaisia
10,50€

DIPPIMIX (VL)
Ristikkoperunoita, lihapullia, jalapenosnackseja ja mozzarellatikkuja
11,50€

HERKKUKORI (L)
Sipulirenkaita, ristikkoperunoita, kananuggetteja ja lihapullia
11,50€

MAKKARAKORI (L, G)
Reilu määrä makkarasiivuja ja ranskalaisia
10,50€

SNACK-KORI (VL)
6 kpl Mozzarellatikkuja ja 6 kpl Jalapenotikkuja.
10,50€

RION BUFFET

Ennakkotilauksesta on mahdollista tilata myös ruokailu seisovasta pöydästä. Huomioittehan kuitenkin, että buffet katetaan ainoastaan vähintään 30 ruokailijalle. Buffetpöytä on tällöin katettuna 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.Buffetin ennakkomyynti & tiedustelut:
Berit Leinonen
050 595 1497
berit.leinonen@teatteririo.fi