CHARLOTTA KERBS & LOVE BLUES

Charlotta Kerbs toimii freelance-muusikkona ja lauluntekijänä. Hän on kasvanut Lepplaxissa, mutta on viime vuosien aikana asunut ja työskennellyt Helsingissä. Hän säveltää itse musiikkia, jonka hän esittää soolona sekä eri bändien kanssa, ja hän on myös tehnyt teatterimusiikkia mm. Wasa teaterille ja Oravais Teaterille.

Hän työskentelee eri musiikkilajien parissa sekä solistina että lauluntekijänä – jazz, blues, soul, funk, reggae sekä kansan-/maailmanmusiikki. Tällä hetkellä hän on mukana New Orleans Rhythm Gangissä, Afrojazz Quintetissä, Small Axessa sekä Topeliusvägen-nimisessä bandissä, jossa hän on säveltänyt ja sovittanut Topeliuksen tekstejä hänen juhlavuotensa kunniaksi.

Charlotta on esiintynyt eri puolilla Suomea sekä Ranskassa, Espanjassa, Ruotsissa, Latviassa ja USA:ssa. Hänet kutsutaan myös usein taustalaulajaksi ja erilaisiin studiotuotantoihin. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Gregg Staffordin (USA), Luciano Messenjahin (Jamaika), Akim Colorin (Benin), Pierre Swärdin (Ruotsi), Alvar Gullichsenin, Pepe Deluxén, Ina Forsmanin, Markku Johanssonin ja Jorma Panulan kanssa.

Love Bluesissa soittaa Oscar Karlsson (rummut), Tuukka Aitoaho (perkussio), Stefan ”Kilju” Lindblom (basso), Johnny Nordström (keyboards) ja Emil Nordström (kitara). Ohjelmistosta löytyy hienosti groovavia ja sielukkaita soul-, funk- ja popklassikoita.

www.charlottakerbs.com
www.facebook.com/charlottakerbs
Charlotta Kerbs Spotifyssä
Charlotta Kerbs Youtubessa

Konsertti Teatteri Riossa:
to 23.5.2019 klo 20:00

Liput:
18€ (kaikki liput sis. Ticketmasterin palvelumaksun 3€)


< Takaisin