KIPPARIKVARTETTI

Kipparikvartetti (1950-1983) oli kiistatta Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin lauluyhtye. Sen esiintymiset olivat raikas yhdistelmä taitavasti toteutettua laulumusiikkia, dramaattista lavatyöskentelyä sekä kaikenikäiselle yleisölle sopivaa viattoman pöhköä huumoria.

Kipparikvartetti toimikin yhtenä tärkeänä esikuvana Jouni ja Petri Bäckströmin sekä Jukka Nykäsen tähdittämälle ulkomaillakin menestystä niittäneelle The Fabulous Bäckström Brothers -esitykselle. Uusi Kipparikvartetti on Bäckströmin veljesten sukellus suoraan suomalaisen musiikkikomedian ytimeen. Kipparikvartetin henkeä herättämään ovat Jouni ja Petri saaneet rinnalleen toiset suomalaisen laulukentän suuret veljekset Sampo ja Tuukka Haapaniemen. Kahden veljesparin ainutlaatuinen yhteissointi sekä nelikon virtuoosimainen esiintyjyys tekevät tästä kvartetista esikuvansa veroisen elämyksen, joka hivelee niin musiikin ystävien korvia kuin nauruhermojakin.

Bäckströmit (mm. The Fabulous Bäckström Brothers ja Suomen Kansallisooppera) sekä Haapaniemet (mm. Club for Five ja Suomen Kansallisooppera) ovat päättäneet lyödä hynttyyt yhteen ja perustaa uudelleen Suomen kaikkien aikojen legendaarisimman mieskvartetin. Alkuperäisen Kippareiden tapaan myös uudet kvartetin jäsenet ovat hankkineet monipuoliset kannuksensa musiikin ja näyttämötaiteen eri alueilta. Ryhmästä löytyy kymmenien vuosien kokemus niin klassisen kuin kevyen musiikin alalta mutta myös komedian tekemisestä, kuoron johtamisesta, sovittamisesta, säveltämisestä, näyttelemisestä ja tanssimisesta.

Uusi Kipparikvartetin musiikki koostuu niin alkuperäisen Kipparikvartetin hittilauluista kuin uudemmista tälle kokoonpanolle sovitetuista musiikkinumeroista.

Esityksen kesto:
1h 40 min (sis. 20 min väliajan)

Esitys Riossa:
pe 25.10.2019 klo 19

Liput:
30,50€ (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
33,50€ (perusliput)


< Takaisin