KUMMA PERUNA

Hillitön musiikillinen ilottelu!

Tykkäätkö öljytyistä miehistä? Hengaatko joskus naisten pukkarin ovella? Siinä tapauksessa Kumma Peruna saattaa hyvinkin olla esitys juuri Sinulle!

Kumma Peruna syntyi, kun Riku Nieminen, Iiro Rantala ja Sara Puljula löysivät Alistofaneen kreikkalaisen tragedian, jota ei aiemmin ole Suomessa nähty. Jo ensimmäisissä harjoituksissa kirkastui, miksei sitä ole koskaan meillä esitetty. Mutta sitten neuvokas työryhmä tajusi peilata tekstiä Sound of Musicin koskettavaa von Trappin tarinaa vasten — vuohia unohtamatta — ja loppu on kaupallisen teatterin historiaa!

Kumma Peruna on riemastuttava musiikillinen ilottelu, josta UIT:kin olisi ylpeä! Teos tunkeutuu Sinuun kertarykäisyillä ja pitää otteessaan viimeiseen hengenvetoon asti. Kumma Peruna on sisältä raaka, ja lopussa kaikki ovat kypsiä.

"Nyt on muusikot ja renessanssin ihmiset päästetty irti kansallispyhätössä, ovat ajan hermolla ja ihottumalla! On sarvia ja hampaita, verenmakuakin suussa. Pelkäämätöntä ja päätöntä virtuositeettia! Kiitos Iiro Rantala & Sara Puljula & Riku Nieminen!" '
Veera Railio, laulaja, muusikko, näyttelijä

"Kiitos! Fantastinen!"
Ilkka Merivaara, näyttelijä

"Hykerryttävän hauska."
Mira Kivilä, näyttelijä

"Olitte upeita. Pikkasen tirahti."
Eriikka Väliahde, näyttelijä

Esityksen kesto:
1h 40 min (sis 20 min väliajan)

Esitykset Riossa:
ke 4.12.2019 klo 19

Liput:
30,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
33,50 € (peruslippu)


< Takaisin