Näytelmät:
Miehenkäyttöopas
Lisää saikkua, kiitos!
Kaikki mieheni
Korot kattoon!

Musiikki:
Samae Koskisen Korvalääke
Céline Dion Tribute
Joshua James & Evan Coulombe
Matt Schofield (UK)
Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band
Ina Forsman
Soul Train
Wentus Blues Band
Eini

Stand Up:
Riku Suokas & Jussi Simola
Ilari Johansson & Jussi Simola
Sutela & Salminen
Jaska Saariluoma

Muut:
Lailasta LordiinSAMAE KOSKISEN KORVALÄÄKE

Samae Koskinen tunnetaan herkän rehellisistä sanoituksista ja tarttuvista melodioista.

Hittisingle Keltaista näki päivänvalon keväällä 2015, ja albumi Henkilökohtainen ennätys julkaistiin 4.9.2015. Samae Samae but Different -nimeä kantava laaja levynjulkaisukiertue alkoi samana päivänä Seinäjoelta. Samae oli erittäin tyytyväinen avausviikonloppuun. ”Kyl mä eniten oon ihmeissäni siitä, että vaikka levy oli julkaistu vasta perjantaina ni molemmilla keikoilla suurin osa yleisöstä osas kaikkien uusien biisien sanat ulkoa. Se on hämmentävää, varsinkin kun oon kaks vuotta kökkiny aiheen äärellä työhuoneellani tietämättä tuleeko tästä yhtään mitään. Tää keikkojen soittaminen ja ihmisten reaktioiden näkeminen on korvaamattoman upeeta.” Tuoreimmalta levyltä lohkaistut singlet Sinä ja Keltaista ovat saaneet paljon radiosoittoa; viikolla 38/2015 Sinä oli YLE Radio Suomen soitetuin kappale. Se on soinut myös muilla kanavilla kuten Radio Suomipopilla ja Radio Novalla.

Koskisen live-yhtye on Samae Koskisen Korvalääke. Yhtyeeseen kuuluvat Samae Koskinen (laulu, kitara), Veli Kauppinen (basso), Kelly Ketonen (rummut), Okke Komulainen (koskettimet) ja Olli Nurminen (kitara).

Myös Samaen edellinen albumi Hyvä päivä (2013) keräsi huippuarviot, ja levynjulkaisukesänä tehty festarikiertue onnistui yli odotusten. Hyvä päivä -single valittiin myös vuoden 2013 kesähitiksi Radio Helsingin kuuntelijaäänestyksessä.

Marraskuussa 2016 Samae Koskinen julkaisi singlen Kiitos naisista. Alkukesästä 2017 päivänvalon näki uusi kesähitti, Aurinko, ystävä ja kaljaa.

Syyskuussa 2017 julkaistiin Samaen uusin single Hillitön elämä esimakuna samassa kuussa ilmestyvältä albumilta.

Konsertti Riossa:
pe 19.1.2018 klo 20

Liput:
18,00€ (kaikki liput)


< Takaisin